Címlap Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

Jelen webáruházat (www.centralablak.hu) a Centrál Ablak Bt. (továbbiakban: Szolgáltató) üzemelteti.

Általános tudnivalók:

A fent megjelölt www.centralablak.hu webcímen történő vásárlás kizárólag regisztráción keresztül lehetséges, kérjük minden esetben pontos adatokat adjon meg.

Ügyfélszolgálat:

Centrál Ablak Bt.
9317 Szany, Kossuth u. 178.
Cégjegyzékszám: 08-06-013378
Adószám: 22372640-2-08
Tel.: +36-96/287-551
Mobil: +36-70/321-0851
Fax: +36-96/287-551
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rendelés leadása, szerződés létrejötte:

1. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett kedvezményes webshop ár. Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy  csak on-line megrendelés esetén érvényesek a webáruházon közölt árak.

2. A termékek tulajdonságait, jellemzőit, és a használatukra vonatkozó tájékoztatást a konkrét termék gyártói oldaláról lehet megismerni. A gyártó cégek által tévesen megadott termékinformációkért nem vállalunk felelősséget.

3. A  weboldalon közzétett árak változtatásának jogát fenntartjuk, a módosítás minden esetben a weboldalon történő megjelenéssel egyidejűleg lép életbe. A módosítás a már leadott rendelésben szereplő termékek vételárát nem befolyásolja.

4. A Szolgáltató a már megrendelt termékek vételáránál is fenntartja a változtatás jogát, ha az adatbeviteli hiba miatt nyilvánvalóan nem fedi a valós árat (pl.: 0 vagy 1ft). A Vevő ebben az esetben természetesen gyakorolhatja az elállás jogát!

5. Vevő a megrendelés jóváhagyásával a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

6. A megrendelés csak sikeres regisztráció után adható le, a hibás adatokból eredő téves teljesítésből eredő károkért a Szolgáltatót felelősség nem terheli.

7. A Szolgáltató a Vevő megrendelésének leadását követően a Vevő részére a vásárlást elektronikus úton visszaigazolja. Amennyiben e visszaigazolás a rendelés leadását követő 24 órán belül Vevő részére nem érkezik meg, akkor a Vevő vásárlási kötelezettsége minden további feltétel nélkül megszűnik.

8. A szerződés a 7. pontban meghatározott visszaigazolás Vevő részére történő megküldésével jön létre, amely szerződést a Szolgáltató iktat. A szerződés nyelve magyar.

Szállítási és fizetési feltételek:

Részletes tájákoztató itt olvasható.

Elállási jog

Az elállási jogról bővebben ezen a linken tájékozódhat.